Веб сајтот е се уште во изработка. Некои линкови можно е да не работат. Посетете не повторно или побарајте не на нашите контакт телефонски броеви.
Ние имаме решение за вашиот проблем

Чувајте го вашиот простор чист од штетници

Нудиме современа и професионална: дезинфекција, дезинсекција, дератизација и фумигација. Со тоа овозможуваме да одржите високо ниво на хигиена и во исто време се грижиме за заштита на животната средина. Се стремиме кон користење на еколошки, биоразградливи и безопасни препарати во нашето работење.

Брз одзив

Професионална, навремена и беспрекорна услуга од страна на нашиот тим, допринесува за голем број на задоволни клиенти.

Консултација

Стручните лица во нашиот тим стојат на располагање за решавање и одржување на сите проблеми со штетниците.

Гаранција

По адекватното третирање на површините, од страна на нашиот тим, издаваме писмен документ за сработеното.

0 +
Задоволни клиенти
Кои сме ние?

Ние ќе се погрижиме за штетниците, вие мислете на вашиот бизнис!

Зотокс е една од првите компании на македонскиот пазар која повеќе од 20 години работи, и е лидер во трговијата и услугите за Дезинфекција, Дезинсекција, Дератизација и Фумигација. Зотокс е фамилијарен бизнис основан од страна на Зоран Зафировски во 2002, кој сеуште стои на чело на компанијата. Од самото основање па се до денес, нудиме професионална, навремена и беспрекорна услуга во полето на нашето работење се со цел да го понудиме најдоброто за вашиот бизнис.

Официјална соработка со светски брендови

Се грижиме за заштита на животната средина.

Се стремиме кон користење на еколошки, биоразградливи и безопасни препарати во нашето работење.

Зошто да не ангажирате нас?

Експресно отстранување на штетници

Нашиот асортиман на услуги ги вклучува сите потребни елементи за да ви понудиме современа и професионална заштита од штетници.

0 +
години искуство

Нудиме современа и професионална дезинфекција, дезинсекција, дератизација и фумигација, за да ви помогнеме на вас и вашиот бизнис во заштита од заразни бактерии, вируси и болести.

Што нудиме?

Квалитетно отстранување на штетниците.

Фумигација

Фумигација е постапка со која се уништуваат штетниците (инсекти и глодари).
Се работи за гасови, односно отрови од прва група.

Дезинфекција

Дезинфекција е процес со кој се намалува вируленцијата, се отстрануваат или целосно уништуваат патогените микроорганизми.

Дезинсекција

Дезинсекција е поим кои претставува збир на мерки и постапки со кои ја уништуваме и контролираме популацијата на штетни инсекти.

Дератизација

Дератизација претставува намалување на популацијата на глодарите под нивото на штетност со спречување на нивното размножување.

Придружете се денес на илјадниците задоволни клиенти!

Пријавете се за да добивате новости и промоции!

Ние ќе се погрижиме за штетниците, вие мислете на вашиот бизнис!

Контактирајте нé

Бул. 3-та Македонска Бригада 48

info@zotoks.com.mk

+389 70 204 454

+389 75 204 454

© 2023 - 2024 Сите права задржани.