Веб сајтот е се уште во изработка. Некои линкови можно е да не работат. Посетете не повторно или побарајте не на нашите контакт телефонски броеви.

Дезинсекција

На почеток > Дезинсекција

Што е дезинсекција?

Дезинсекција е поим кои претставува збир на мерки и постапки со кои ја уништуваме и контролираме популацијата на штетни инсекти. Таа е дел од ентомологијата т.е. наука која се занимава со проучување на бубачките инсектите. Во зависност од местото на причинувањето на штетата можеме да разликуваме намалување на инсектите во земјоделството, шумарството, магацините, домаќинствата, ветерината, хигиената и медицината.
Во зоолошката систематизација инсектите припаѓаат на чланконошци, една од најголемите групи во животинскиот свет.

Ние во Зотокс го практикуваме методот на Интегрирана контрола на штетници (IPM) која се состои од 5 чекори :

Останати услуги

Ви треба помош?

Ние знаеме како да ви помогнеме. Нашиот тим од експерти, има одговор на вашите прашања.

Придружете се денес на илјадниците задоволни клиенти!

Пријавете се за да добивате новости и промоции!

Ние ќе се погрижиме за штетниците, вие мислете на вашиот бизнис!

Контактирајте нé

Бул. 3-та Македонска Бригада 48

info@zotoks.com.mk

+389 70 204 454

+389 75 204 454

© 2023 - 2024 Сите права задржани.