Веб сајтот е се уште во изработка. Некои линкови можно е да не работат. Посетете не повторно или побарајте не на нашите контакт телефонски броеви.

Сертификати

На почеток > Сертификати

Зотокс поседува и дополнителни сертификати за работа по НАССР системот за квалитет, кој го спроведуваме во повеќе фирми и за кој имаме добиено високи оцени. Во процедура е и постапката за извршување сертификација на Интегриран Систем за Управување со Квалитет, околна средина, здрави и безопасни услови при работа спрема стандардите на ISO 9001:2000; OHSAS 18001:2002 и др.

CEN Standard EN 16636:2015

Profesional Pest Management Services

ISO
9001:2015

Quality
Management Systems

ISO
14001:2015

Environmental Management Systems

ISO
45001:2018

Occupational Health and Safety Management Systems

Зошто да не ангажирате нас?

Експресно отстранување на штетници

Нашиот асортиман на услуги ги вклучува сите потребни елементи за да ви понудиме современа и професионална заштита од штетници.

0 +
години искуство

Придружете се денес на илјадниците задоволни клиенти!

Пријавете се за да добивате новости и промоции!

Ние ќе се погрижиме за штетниците, вие мислете на вашиот бизнис!

Контактирајте нé

Бул. 3-та Македонска Бригада 48

info@zotoks.com.mk

+389 70 204 454

+389 75 204 454

© 2023 - 2024 Сите права задржани.