Веб сајтот е се уште во изработка. Некои линкови можно е да не работат. Посетете не повторно или побарајте не на нашите контакт телефонски броеви.

Дезинфекција

На почеток > Дезинфекција

Што е дезинфекција?

Дезинфекција е основен процес со кој се намалува вируленцијата. Се отстрануваат или целосно уништуваат патогените микроорганизми-причинители на заразни болести, присутни на телото, во водата, на храната, предметите или во просторот.
За таа цел користиме  дезинфициенси (хемиски соединенија или средства) со висок квалитет, безопасни по здравјето на луѓето и животните. Методите за дезинфекција се прскање, оросување или аеросоли, во зависност од местото кое треба да се третира. Дезинфекцијата е од огромно значење за превенција на ширењето на заразните заболувања.
Останати услуги

Ви треба помош?

Ние знаеме како да ви помогнеме. Нашиот тим од експерти, има одговор на вашите прашања.

Придружете се денес на илјадниците задоволни клиенти!

Пријавете се за да добивате новости и промоции!

Ние ќе се погрижиме за штетниците, вие мислете на вашиот бизнис!

Контактирајте нé

Бул. 3-та Македонска Бригада 48

info@zotoks.com.mk

+389 70 204 454

+389 75 204 454

© 2023 - 2024 Сите права задржани.