За нас

На почеток > За нас

0 +
Задоволни клиенти
Кои сме ние?

Ние ќе се погрижиме за штетниците, вие мислете на вашиот бизнис!

Зотокс е една од првите компании на македонскиот пазар која повеќе од 20 години работи, и е лидер во трговијата и услугите за Дезинфекција, Дезинсекција, Дератизација и Фумигација. Зотокс е фамилијарен бизнис основан од страна на Зоран Зафировски во 2002, кој сеуште стои на чело на компанијата. Од самото основање па се до денес, нудиме професионална, навремена и беспрекорна услуга во полето на нашето работење се со цел да го понудиме најдоброто за вашиот бизнис.

Over 25+ Partner Believed Us

Се грижиме за заштита на животната средина.

Се стремиме кон користење на еколошки, биоразградливи и безопасни препарати во нашето работење.
Зошто да не ангажирате нас?

Експресно отстранување на штетници

Нашиот асортиман на услуги ги вклучува сите потребни елементи за да ви понудиме современа и професионална заштита од штетници. 

0 +
години искуство
TRUSTED BY INTERNATIONAL BRANDS

We started with Good Service like a Friends.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

COMMON QUESTIONS

Most Popular Questions

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent rutrum nunc sit amet iaculis euismod. Pellentesque vestibulum viverra sapien eget mattis. Nulla lobortis.

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast

Need Any Help?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit

Join Thousand Of Happy Customers!

Subscribe our newsletter & get latest news and updates!

Ние ќе се погрижиме за штетниците, вие мислете на вашиот бизнис!

Контактирајте нé

Бул. 3-та Македонска Бригада 48

info@zotoks.com.mk

+389 70 204 454

+389 75 204 454

© 2023 Сите права задржани.